Menu

Over ons

Bent u op zoek naar een gebruikte vrachtwagen of bedrijfswagen? Dan bent u bij Used Truck Center op het juiste adres.

BETROUWBAAR

Used Truck Center is onderdeel van de Volvo Group en daarmee een betrouwbare partner bij aankoop en verkoop van uw gebruikte truck of bestelwagen. De aangeboden voertuigen op onze website zijn altijd geïnspecteerd en rijklaar gemaakt door onze eigen gespecialiseerde werkplaats.

Volvo Group Trucks heeft een van de dichtst bezette dealernetwerken in Europa. Ook u als (toekomstige) eigenaar van een gebruikt voertuig profiteert van dit grote dealernetwerk. Mocht u tegen een uitdaging aanlopen in Europa, dan kan iedere dealer aangesloten bij Volvo Group de reparatie - en onderhoudshistorie van het voertuig bekijken en u op die manier weer snel op weg helpen.

KWALITEIT

Alle voertuigen die door Used Truck Center geleverd worden, zijn door onze werkplaats op door Volvo Group opgestelde richtlijnen, geïnspecteerd en geprepareerd. Onze werkplaats is gespecialiseerd in Volvo Trucks en Renault Trucks, maar ook andere merken zijn bij ons niet onbekend. Onze monteurs zorgen altijd voor een professionele oplevering van de gebruikte bedrijfswagens. De voertuigen die door ons zijn onderhouden zijn bovendien onderhouden met originele Volvo Trucks- en Renault Trucks-onderdelen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bieden die wij een vereiste vinden bij zowel nieuwe als gebruikte vrachtwagens.

 

  1. Used Truck Center is onderdeel van Volvo Group en staat voor een betrouwbare organisatie.
  2. Heeft een sterk, betrouwbaar en groot dealernetwerk binnen Europa waar u  altijd terecht kunt.
  3. Alle Volvo Group Truck dealers kunnen de reparatie - en onderhoudshistorie van uw voertuig inzien.
  4. De voertuigen zijn onderhouden met originele onderdelen en grondig geïnspecteerd.
  5. U kunt gebruik maken van alle services en diensten die u van ons gewend bent.